ver-Dwaal-de DwaalKunst liet geen DwaalSpoor na..

 

Eindhoven 10-01-24
Volgens een anonieme bron heeft Dwaalhaas onlangs een kunstwerk gemaakt dat de kou en het ijs van de winter in Eindhoven weerspiegelt. 

Het kunstwerk, dat bestaat uit een reeks kleurrijke strepen die op een bevroren meer lijken, is te zien in het centrum van Eindhoven. Het kunstwerk is echter niet zonder controverse. Sommige bewoners van Eindhoven hebben geklaagd dat het kunstwerk te gevaarlijk is, omdat het mensen zou kunnen aantrekken om op het ijs te lopen en zo in de bevroren vijver te vallen.

Jeroen Dijselbloem, de burgemeester van Eindhoven, heeft zich ook in de discussie gemengd. Hij heeft op Twitter verklaard dat hij een groot fan is van Dwaalhaas en dat het kunstwerk een belangrijke bijdrage levert aan de kunstscene in Eindhoven. Hij heeft ook aangekondigd dat hij de veiligheid van het kunstwerk zal verbeteren door extra waarschuwingsborden te plaatsen en de politie te instrueren om het gebied te patrouilleren.

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft de recente vrieskou in Eindhoven geleid tot een aantal sinkholes in de stad. Een van deze sinkholes bevond zich toevallig onder het kunstwerk van Dwaalhaas. Het kunstwerk is nu volledig verdwenen in het gat en er wordt gezegd dat het nooit meer zal worden teruggevonden.

Reacties

Dwaalhaas Chat - DwaalKanaal ( Telegram ) "Join for FREE"