Eindhovense stadskunstenaar en nonprofit stichting verbaast met deelname Glow Eindhoven 2024

Eindhoven, 8 januari 2024 - 
De Eindhovense stadskunstenaar en nonprofit stichting Dwaalhaas heeft aangekondigd dat zij voor het eerst zullen deelnemen aan Glow Eindhoven 2024. Dit is een grote verrassing, aangezien de stichting ongesubsidieerd is en daarom vaak moeite heeft om aan grote projecten deel te nemen.

De stichting is opgericht door Dwaalhaas, een Eindhovense kunstenaar die bekend staat om zijn unieke acties. 
De stichting wil kunst toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Daarom werken zij vaak met recyclede materialen en organiseren zij gratis evenementen.

Onlangs kreeg de stichting een professioneel laserapparaat geschonken. 
Dit gaf hen de kans om zich aan te melden voor Glow Eindhoven 2024. 
De stichting is nog op zoek naar iemand die het laserapparaat kan programmeren, maar zij zijn vastbesloten om een unieke lichtshow te creëren die iedereen zal verbazen. 

De stichting is ook op zoek naar ruimte om grotere projecten te organiseren. Zij zijn voornemens om regelmatig gratis evenementen te organiseren, maar zij hebben hiervoor een geschikte ruimte nodig. De stichting is dankbaar voor alle donaties, in welke vorm dan ook.

Sociale idealen
De stichting heeft sociale idealen. Zij willen kunst toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Daarom werken zij vaak met recyclede materialen en organiseren zij gratis evenementen.

Reactie van Dwaalhaas
De kunstenaar is verheugd dat zij voor het eerst deel kunnen nemen aan Glow Eindhoven 2024. "Dit is een grote kans voor ons om onze kunst aan een groot publiek te tonen", zegt hij. "We willen mensen laten zien dat kunst voor iedereen toegankelijk is."

Conclusie
De deelname van de Eindhovense stadskunstenaar en nonprofit stichting aan Glow Eindhoven 2024 is een positieve ontwikkeling. Het laat zien dat ongesubsidieerde kunstenaars en stichtingen ook grote projecten kunnen realiseren. De stichting is vastbesloten om een unieke lichtshow te creëren die iedereen zal verbazen

Reacties

Dwaalhaas Chat - DwaalKanaal ( Telegram ) "Join for FREE"